Met een unieke aanpak een top resultaat

Missie

Kwantitatieve modellen zijn mooi maar komen pas echt tot hun recht wanneer ze gebruiksvriendelijk en geïntegreerd binnen een organisatie kunnen worden gebruikt. Anders blijft het complexe materie die door een paar individuen binnen een organisatie wordt begrepen. W2G ondersteund bij het omzetten van complexe (Excel) modellen naar een geïntegreerd systeem dat voor iedereen binnen de organisatie informatie beschikbaar kan stellen. Zo worden niet alleen uw modellen breder gedragen, maar wordt kennis ook binnen uw organisatie geborgd.

Image

Aanpak

Wij werken samen met uw team van analisten om in kaart te brengen welke modellen zich goed lenen om in een geïntegreerde omgeving te worden ingezet. Vervolgens wordt er een ontwikkel- en/of selectietraject gestart om tot de oplossing te komen die ook echt aansluit bij uw wensen. Dit houdt in dat uw modellen correct en efficiënt worden geïmplementeerd en er diverse systemen en databases (Bloomberg, Reuters, Dimension, Oracle, db2, SQL Server, etc.) kunnen worden gekoppeld. Zo ontstaat een efficiënt te gebruiken systeem en kan uw organisatie beter werken.

Onderscheid

Door een sterke achtergrond in IT zit het met de programmeer-, projectaansturings- en selectievaardigheden helemaal goed. Ons onderscheid ontstaat doordat we deze vaardigheden combineren met een gedegen financieel wiskundige achtergrond. Dit houdt in dat wij de modellen die door uw analisten worden gebruikt ook werkelijk kunnen doorgronden. Samen kunnen werken met uw inhoudelijke experts en dezelfde taal spreken. Hierdoor zal er geen spraakverwarring ontstaan, is een inwerktijd tot een absoluut minimum te beperken en zijn onze oplossingen zeer snel en accuraat. Kortom u krijgt gegarandeerd een optimale aansluiting bij uw wensenpakket.